Εκδήλωση ενημέρωσης – διαβούλευσης στα Μαστιχοχώρια, για το σχεδιασμό του νέου προγράμματος “CLLD (LEADER) 2014-2020″

250px-Dimos_Mastichochorion Η Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης Χίου Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία οργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης – διαβούλευσης, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου προγράμματος “CLLD (LEADER) 2014-2020 στη Χίο”, την Παρασκευή 01/07/2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μαστιχοχωρίων στο Πυργί της Χίου, με στόχο την ενημέρωση και την καταγραφή των απόψεων των κατοίκων της περιοχής.

Προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων της Χίου. Στο πλαίσιο συμμετοχής στις διαδικασίες της δημόσιας διαβούλευσης, οι φορείς της περιοχής και ο τοπικός πληθυσμός θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις, ιδέες αλλά και μία καταρχήν εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η ΕΤΑΧ ΑΑΕ με τη συνεργασία και τη στήριξη των τοπικών φορέων, το διάστημα αυτό, βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας του φακέλου υποψηφιότητας, για τη διεκδίκηση του νέου προγράμματος CLLD (LEADER) 2014-2020 στη Χίο.

Για το λόγο αυτό, κατά τη διαβούλευση, στελέχη της ΕΤΑΧ ΑΑΕ θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑλθ 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ).

Η εκδήλωση έχει στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).

Εγγραφή στις ειδοποιήσεις
Ειδοποιήσεις για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Εμφάνιση όλων των σχολίων